Om os

Siden starten i Danmark i 1962 ,

har DIT haft egen produktion af rengøringsvogne, og har derfor yderst stor erfaring med udvikling af langtidsholdbare og let justerbare professionelle løsninger.

Nok den ældste fabrikant af modulærbare ergonomiske rengøringsvogne. Designet i Danmark, fremstillet i EU.  

Den grundlæggende idé for DIT Combi var at have en så lav en belastning som muligt på miljøet, med en næsten endeløs modulær vognstruktur, der altid bør være kompatibel med tidligere DIT Combi-vogne siden 1974. Derfor kan stort set alle DIT Combi dele placeres, flyttes rundt og udskiftes, som det ønskes, for optimering af brugerens behov, hvilket også siden 1990’erne inkluderer et stort affaldssortering sortiment.

 

DIT Combi system med udgangspunkt i udstyrsbøjlens design, er igennem snart fem årtier udviklet i utallige kombinationer af effektive, brugervenlige, fleksible og ergonomiske korrekte rengøringsvogne, der på alle måder letter den enkelte bruger i det daglige rengøringsarbejde, så som let og hurtig højdejustering af spande og kørehåndtag etc.

 

Bæredygtighed og miljø er en af de vigtigste dele for DIT igennem snart fem årtier. Produktudviklingen foregår med stor hensyntagen m.h.t. udvælgelse af miljøvenlige råmaterialer og halvfabrikata, som mindst muligt belaster både det interne som det eksterne miljø, ”fra vugge til grav”.

 

DIT Combi har siden 1970’erne overfladebehandlet med Rilsan, der er et 100% nedbrydeligt naturprodukt, udvundet af Ricinusplanten. Planten er giftfri og godkendt i forbindelse med fødevarer.

MENU