RILSAN

Rilsan er smudsafvisende og let at rengøre. Den porretætte overflade minimerer yderligere muligheden for bakteriedannelse, i større grad end ved f.eks. rustfrit stål.

DIT Combi er resistent ned til – 40 grader, og helt op til + 120 graders Autoklavering (varmt damptryk) i 2-3 minutter, benyttet på Hospitaler i f.eks. Frankrig til bakterie bekæmpelse. Dertil er Rilsan også modstandsdygtig overfor de fleste syrer og baser.

DIT Combi benytter hovedsageligt ”Sinter-metoden”; en meget miljøvenlig produktion, fordi Rilsanerings-processen sker uden organiske- samt uorganiske opløsningsmidler eller andre skadelige stoffer, hvor DIT Combi elementerne, efter de er varmet op, dyppes ned i et kar med Rilsan pulver, der holdes svævende via trykluft, og derved opnår en suveræn tykkelse på omkring 350 My.

Elektrostatiske pulver metoder ”Spray”, opnår normalt i forhold til, en overflade tykkelse på cirka 100 My, og kommer ikke ”helt optimalt in i alle hjørnerne”, men er langt billigere i både pulvermængde og tidsforbrug.

Kvaliteten af vor DIT rengøringsvogne er den samme yderst høje igennem 60 år. Vi er ikke gået på kompromis med langtidsholdbarhed og produktstyrke af vor originale DIT Combi serie.

MENU